Gustavon uusi talvimenu

    Gustavon talvisessa menussa ihastuttavat välimerellisen syvät maut ja aromit. Pintxoissa espanjalainen La Cuevo -sinihomejuusto hurmaa pehmeydellään etanoiden kera, rapsahtava rapukeksi on saanut kaverikseen savustetun kermaviilin ja vesikrassiöljyn sekä pehmeään keltajuuri carpaccio ryhdistyy ripauksella sumac-kreemiä.

    Pääruoissa tomaatti-feta Tarte tatin ja cashewpähkinä pyree on vienyt jo vannoutuneimman lihansyjänkin kielen ja äyriäispaella hurmannut tuoreilla äyriäisillä ja rapsakalla sucreella. Tokihan lihanystävää hellitään Pistecca alla Fiorentinalla, joka tällä kertaa tarjoillaan palsternakan ja rosmariinikastikkeen kera.

    Katso menu ja varaa pöytä herkuttelemaan pian! Näin pikkujoulukaudella suosittelemme pöytävarausta kaikkina aukiolopäivinä.

    Katso menu