Uusi syksyinen menu kutsuu. Tule herkuttelemaan!
Milloin: Tiistai 10.9.2024
Välimerellisen syksyn herkut, kuten sienet kruununjalokivenä tryffeli, sekä pehmeän umamin maut saapuvat Gustavon menulle 10.9.
Tuttujen klassikoiden, kuten savustetun ankanrinnan, härän hännällä täytetyn raviolin ja ankanmaksan rinnalla pääset maistelemaan tuliaisia keittiöpäällikömme Markuksen kesäloman Espanjan matkalta Baskimaahan ja Madridiin. Maistuisiko sinulle hiillostettu tonnikala, punaiset rypäleet ja kermaviili tai rapea latva-artisokka kera Pil Pil -majoneesin ja lohenmädin?
Ja tottahan syksyn menusta löytyy tryffelin rakastajille monia annoksia, joissa tuota metsien mustaa kultaa on tuoreina lastuina tuomassa tuulahduksen Italiasta.
Varaahan pöytä heti ja tule herkuttelemaan!