Välimerirakastuneet

Gustavon intohimoista tiimiä johtaa keittiömestari Markus Rautala, jolle Välimeri on suuri inspiraation lähde. Salista pitää huolen Lina Isaksson, jolle asiakkaan unohtumaton makumatka on suurin pyrkimys. Pizzauunin edessä häärii Carlos Granati, joka kehittää pizzakulttuuria perinteitä kunnioittaen. Jokainen gustavolainen tietää tärkeän tehtävänsä – ja nauttivat sitä toteuttaessaan.

Lina

Jokainen hetki, ateria tai lasillinen voi olla elämys ja matka. Gustavon salin puolella asiakkaiden välimerellistä makumatkaa luotsaa Lina Isaksson. Linalla on aina pieni pilke silmäkulmassa ja tavoitteena sinulle täydellinen asiakaskokemus. Hänen suurin intohimo on tarjota uusia makuelämyksiä, laadukkaitten viinien ja Gustavon erinomaisten ruokien parissa. Linan suurin rakkaus on ehdottomasti kupla juomat ja sen jälkeen Markuksen loihtimat pintxot.

Markus

Gustavoa luotsaa sen keittiömestari ja omistaja Markus Rautala. Moninaisten matkojen ja perheeksi kutsuttujen ystävien vaikutuksesta välimerellinen ruoka, juoma ja kulttuuri ovat tehneet pesän Markuksen sydämeen. Lopulta intohimo välimerelliseen keittiöön kiteytyi ideaksi. Siitä syntyi Gustavo.

Carlos

Mestarina Gustavon pizzakeittiössä häärii Carlos Granati. Hänen rakkautensa pizzaan ja välimerelliseen keittiöön juontaa italialaisista sukujuurista. Carloksen filosofian mukaan pizza on jatkuvassa muutoksessa, mutta uudistukset ja kokeilut tehdään napolilaisia perinteitä kunnioittaen. Ja suosikkipizza? Pizza Margarita. Siitä kaikki on saanut alkunsa.

Haluatko töihin Gustavoon?

Minkälaisesta työstä olet kiinnostunut?

Kuinka paljon sinulla on ravintola-alan työkokemusta?

Liitä CV tiedostona