gustavon palvelut gustavon palvelut gustavon palvelut

Gustavo on siis mm. ravintola

Meidät voi kokea, kuten laadukkaan ravintolan. Mutta olemme myös paljon muuta. Tilamme mahdollistavat erilaiset tilaisuudet, tai sitten tuomme Gustavon luoksesi – kaikkea lautasen ja taivaan väliltä. Näistä keskustelemme kanssasi mielellämme. Eikä sovi unohtaa, että Gustavon lahjakortti on aina oivallinen valinta hänelle, jolla on jo kaikkea, nälkä mukaan lukien.

Kabinetit & Ryhmävaraukset

Gustavon tilat taipuvat moneen tarpeeseen. Kolme 8–20 henkilön kabinettia ja 40-paikkainen pääsali mahdollistavat joustavasti niin johtoryhmän kokousten, rentojen asiakastilaisuuksien, tiimin kehityspäivän kuin yksityisjuhlienkin järjestämisen Gustavossa. Tilaisuuksien osalta aukioloaikamme ovat joustavat. Tarvittaessa hankimme paikalle esitystekniikan, jotta saat viestisi perille. Ota rohkeasti yhteyttä! Yli 8 hengen varauksiin lähetä meille viesti info@gustavo.fi.

Ota yhteyttä

Wine tasting

Tutustu Turun kiinnostavimpaan viinivalikoimaan! Italiaa, Espanjaa, Ranskaa sekä Välimeren rantojen tuntemattomampia viinimaita – uutta ja vanhaa. Järjestämme 6–12 henkilön teema-tastingeja tilauksesta ympäri vuoden. Wine tastingin sisältö suunnitellaan sinun toiveidesi mukaan ja Winemaker's-kabinettimme tarjoaa siihen tunnelmalliset raamit. Ideoidaan yhdessä teille sopiva tilaisuus!

Ota yhteyttä

Metripizza

Gustavon pizzakeittiön loihtima metripizza on hauska, maukas  ja helppo tarjoilu illan istujaisiin tai vaikkapa uuden vuoden juhliin.  Superherkullisen metripizzan isommalle porukalle kolmella valitsemallasi täytteellä tilaat näppärästi suoraan ravintolasta sähköpostitse tai puhelimitse - muista tehdä tilaus vähintään 24h ennen herkuttelua. Siis oikeasti metrin verran pizzaa jaettavaksi!

Ota yhteyttä

Pizzakoulu Carlos Granatin kanssa– salaisuudet Italiasta

Haluatko loistaa kotikeittiösi pizzamestarina? Tule ja tuo ystäväsi tai tiimisi Turun parhaan pizzamestarin Carlos Granatin oppiin Gustavon pizzakeittiöön. Hänen rakkautensa pizzaan ja välimerelliseen keittiöön juontaa italialaisista sukujuurista – tämän taian ja taidon hän jakaa kanssanne Gustavon pizzakoulussa. Napolilaista vai roomalaista – yhtäkaikki, taikinassa ja tuoreissa raaka-aineissa sen salaisuus. Ideoidaan yhdessä teille sopiva pizzakoulu!

Ota yhteyttä

Tapahtumia & Ajankohtaista